Voice coaching & Communicatie

MET IMPACT LEREN SPREKEN
basis voor persoonlijk en zakelijk succes

Aan ieders stemgebruik worden hoge eisen gesteld. We praten de hele dag door: thuis, op het werk, aan de telefoon. In elke situatie klinken we net even anders en dat is van grote invloed hoe we

overkomen op anderen èn hoe zij op ons reageren. Als presentator, verslaggever of vocalist worden er nog hogere eisen gesteld aan de stem. Niet alleen moet de uitspraak verzorgd zijn, ook moet de stem een aangename ’sound’ hebben om naar te luisteren. De stemcoaches van SpreekTaal helpen u graag om uw stem optimaal te gebruiken en te spreken met impact.

Werkwijze
Het behandeltraject begint met een uitgebreide logopedische screening. Daarbij worden alle aspecten van het spreek- en stemgedrag geanalyseerd. Met een fonetogram, dat het bereik van de stem in toonhoogte en volume vaststelt, kunnen de mogelijkheden van uw stem nauwkeurig in kaart worden gebracht. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld in overeenstemming met uw wensen om zo te komen tot een optimaal en uitgebalanceerd resultaat. Spreek- Taal biedt maatwerk onder logopedische begeleiding.

Traject
Behandeltrajecten hangen af van de wensen van de cliënt en de aard van het probleem.

Kosten
De begeleiding kan door ons worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar, mits er een verwijzing is van een arts. De behandeltijd van een consult kan dan echter niet langer dan een half uur per week bedragen i.v.m. verzekeringsbepalingen. Voor een traject dat hiervan afwijkt brengen wij graag een offerte uit.

Samenwerking
SpreekTaal werkt samen met een KNO-arts en een foniatrisch specialist.

SpreekTaal, Mediapark, HILVERSUM, T 035 – 77 21 023

SpreekTaal voice coaching | Spreken als basis

Interessante informatie?
Deel het dan nu gemakkelijk via Facebook, Twitter en LinkedIn!