Eva van de Bovenkamp

  • T: 06-1080.3136
  • E: eva@spreektaal.nl

Mijn moeder zegt altijd tegen mij: “Jij kon eerder praten dan dat je liep.” Toen de tijd aangebroken was dat ik een beroep moest gaan kiezen, was de keuze dan ook makkelijk gemaakt: “Ik word logopedist”.

Mijn studie heb ik gedaan in Nijmegen, waar ik er al snel achter kwam dat werken met kinderen mijn passie is. Na mijn afstuderen ben ik gelijk begonnen met het werken in de praktijk.

Wat mij fascineert en waar ik me in heb verdiept, is vooral de fonologische spraak- en taalontwikkeling bij kinderen. Hoe vorm je klanken, woorden en zinnen en in welke volgorde leer je dat?

Ik heb veel ervaring met het behandelen van kinderen die tweetalig worden opgevoed en waarbij de taalontwikkeling in beide talen niet soepel verloopt.

Elk kind is uniek, waardoor elke behandeling anders is. De onbevangenheid van kinderen geeft mij energie waardoor ik mijn vak met erg veel passie en plezier uitvoer.

Bij SpreekTaal werk ik met veel plezier op verschillende locaties van de praktijk in Hilversum.

Ook ben ik gecertificeerd preverbaal logopedist en ben daardoor gespecialiseerd in eet-en drinkproblematiek bij zuigelingen en jonge kinderen. Behandelingen kunnen op voorschrift van de arts aan huis plaats vinden.